Nieuws

Laatste Nieuws

31-05-2020 Hoe is het nu met Levi en Matthieu?

Ze doen pas twee jaar mee met het eerste, maar zijn direct een toegevoegde waarde. Levi Haringsma en Matthieu van den Abeelen zijn met 20 en 21 jaar de jonkies van TOV 1. Wij spraken ze over het afgelopen seizoen en vroegen hoe zij deze gekke tijd beleven.

Lees meer
30-04-2020 We zijn weer begonnen, en dat is fijn!

De jeugd is sinds woensdag weer te vinden op de velden van TOV! In één week tijd is door een handvol vrijwilligers een programma opgesteld dat voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door de overheid, gemeente en KNVB. Op een veilige manier kunnen de kinderen van TOV weer lekker met elkaar hun energie kwijt en kunnen wij met z’n allen trots zijn op de inzet van vele TOV’ers om dit mogelijk te maken.

Lees meer
30-04-2020 Hoe is het nu met Joop & Lammert?

Lammert Laseur is officieel de kantinebeheerder, Joop van de Grootevheen is lid van de kantinecommissie. Samen proberen zij met behulp van andere commissieleden alle zaken rondom de kantine zo goed mogelijk in te richten. Vanaf 2006/2007 heeft Joop zich alleen nog maar proberen te richten op de kantine.

Lees meer
22-04-2020 HELP JIJ MEE?

De jeugd mag weer voetballen maar dan hebben we wel jullie hulp nodig!  Vanaf woensdag 29 april mag de jeugd weer in de buitenlucht sporten. Dit gaat wel onder strenge voorwaarden en natuurlijk moeten ook de hygiëne maatregelen van het RIVM worden gevolgd. Bij T.O.V. gaan we hier serieus mee om.

Lees meer
31-03-2020 Einde seizoen 2019-2020

De kogel is door de kerk. De KNVB heeft vanavond in een bericht aangegeven wat we misschien wel zagen aankomen. Het voetbalseizoen 2019-'20 is helaas ten einde. Het coronavirus houdt de wereld nog steeds in haar greep en dit beperkt ons meer en meer in onze vrijheden. Het zal er bij jou waarschijnlijk niet anders aan toe gaan dan bij ons. We zitten thuis, doen af en toe een noodzakelijke boodschap, mijden het contact met andere mensen of blijven in ieder geval ruim 1,5 meter bij elkaar vandaan, volgen het nieuws en passeren de tijd met een bij onszelf passende activiteit.

Lees meer
27-02-2020 Hees op valreep langs TOV

Het duurde een helft voordat de streekderby tussen Hees en TOV op 15 februari 2020 ontbrandde, daarna ontspon zich een zeer aantrekkelijk voetbalgevecht. Hees verdiende de winst maar gaf het eindschot (de 2-1) pas in de negentigste minuut.

Lees meer
17-02-2020 TOV dwingt 4-4 af tegen koploper

Het Amersfoortse CJVV kwam op zaterdag 8 februari als lijstaanvoerder van de derde klasse C naar Baarn voor het duel tegen TOV. Het werd een zeer vermakelijk en doelpuntrijk schouwspel met een verdienstelijk resultaat voor de thuisploeg.

Lees meer
03-02-2020 TOV blij met benauwde winst bij Altius

De overwinning op zaterdag 1 februari werd in de slotminuten afgedwongen bij laagvlieger Altius, maar was o zo belangrijk voor TOV. De Baarnaars blijven zo meedoen voor een promotieplek naar de tweede klasse.

Lees meer
27-01-2020 TOV heeft geen moeite met AH ‘78

TOV is het nieuwe jaar goed begonnen. Tegen laagvlieger AH '78 werd het op 25 januari een overtuigende 3-0 zege op Ter Eem. De Baarnaars waren de gehele wedstrijd veel sterker dan de ploeg uit Huizen.

Lees meer
06-01-2020 WEL OF NIET DE AVOND4DAAGSE

Ieder jaar opnieuw loopt de jongste jeugd van T.O.V. de avondvierdaagse. Een heel gezellig en prachtig evenement waar een mooi oranje lint van in T.O.V.-kleding gehulde jeugd door Baarn trekt. 

Lees meer
01-01-2020 straatvoetballegende Rocky Hehakaija op TOV

Op 11 januari is het jouw kans om hoogst persoonlijk kennis te maken met de enige echte vrouwelijke straatvoetballegende Rocky Hehakaija.  TOV-Baarn nodigt alle voetballende meiden en dames uit Baarn uit om op 11 januari 2020 van 13:00 tot 15:00 kennis te maken met niemand minder dan de vrouwelijke straatvoetballegende Rocky Hehakaija. Ken je Rocky nog niet? Ze is de eerste vrouwelijke voetballer die vereeuwigd is in het wereldberoemde EA Sports Fifa 20 voetbalspel met een eigen karakter, ze speelde in het Nederlands elftal en was als enige vrouw lid van de Street Legends: ’s werelds beste straatvoetbalteam.

Lees meer
16-12-2019 TOV mist aansluiting bij de top

Het de laatste weken goed draaiende TOV heeft zich vooralsnog niet kunnen mengen in de titelstrijd in de derde klasse C. Koploper FC Hilversum was zaterdag 14 december niet beter dan de Baarnaars maar won wel, met 3-2 op een barre grasmat.

Lees meer
09-12-2019 TOV legt Laren over de knie

SV Laren '99 kreeg als topploeg in de derde klasse C zaterdag 7 december 2019 een ongenadig pak slaag (5-0) van een in de eerste helft ontketend TOV. Maurice van der Wilt scoorde vier van de vijf doelpunten. Wie een half uur na aanvang van de wedstrijd eens kwam kijken hoe het er voor stond tussen TOV en Laren, moest even tweemaal met zijn ogen knipperen. Het scorebord gaf op dat moment 4-0 aan.

Lees meer
09-12-2019 Burgemeester hele zaterdag in touw bij TOV

De jeugdspelers van voetbalvereniging TOV hadden zaterdag een bijzondere scheidsrechter. Burgemeester Röell wisselde zijn ambtsketen in voor een trainingsjack en een fluit. In het kader van zijn maatschappelijke stage was hij een flink deel van de dag op en rond de sportvelden te vinden.

Lees meer
02-12-2019 Burgemeester Mark Röell loopt stage bij T.O.V.

Na de succesvolle stages van burgemeester Mark Röell bij de Baarnse banketbakkerij Veldhuizen en OBS Dalton de Uitkijck gaat de reeks van maar liefst 30 stages op zaterdag 7 december verder bij voetbalvereniging T.O.V. uit Baarn. De burgemeester wil door middel van zijn stages zelf ervaren hoe het er bij Baarnse bedrijven, verenigingen, instanties en andere organisaties aan toe gaat, hoe het (vrijwilligers)werk verloopt en waar men eventueel tegenaan loopt.

Lees meer
02-12-2019 T.O.V. en KNVB slaan handen ineen voor het vrouwenvoetbal

Om de damesafdeling binnen voetbalvereniging T.O.V. verder te professionaliseren én om talenten meer kans te geven zich in hoog tempo verder te ontwikkelen is T.O.V. eerder dit jaar met de KNVB in zee gegaan. Inmiddels bestaat 20% van de leden al uit meiden en dames, waarmee ze koploper zijn binnen de regio.

Lees meer
01-12-2019 TOV doet goede zaken tegen oude bekenden

Twee zeges op rij doen al een beetje wonderen in de derde klasse C. TOV kruipt na de winst tegen Olympia '23 (2-3) op 30 november 2019 weer richting subtop.

Lees meer
01-12-2019 KNVB 130 jaar - shirtje ruilen met T.O.V.

Op 8 december 1889 richtte Pim Mullier de Nederlandschen Voetbal- en Athletischen Bond (NVAB) op, vandaag de dag bekend als de KNVB. Zijn doel was om zoveel mogelijk Nederlanders te laten voetballen. Bijna 130 jaar later telt het voetbal ruim 1,2 miljoen leden en is het volkssport nummer één.

Lees meer
28-11-2019 Dat was weer een spannend feestje op T.O.V.

Woensdag 27 november was Sinterklaas met zijn pieten weer op bezoek bij T.O.V. en werd zelfs door de pieten op het dak van de kleedkamers gevoetbald. Gelukkig ging alles goed!  Alle pupillenteams zijn toegesproken door de Sint onder het genot van een drankje en de vele pepernoten die overal op het sportpark werden gestrooid!

Lees meer
25-11-2019 Hardwerkend TOV trekt 1-0 over de streep

In een wedstrijd met weinig doelkansen was TOV net iets sterker dan het jonge studententeam van Odysseus '91. Maurice van der Wilt scoorde met een stiftbal het enige doelpunt van de wedstrijd op 23 november 2019.

Lees meer
11-11-2019 TOV haakt even af in top derde klasse

De jonge en getalenteerde selectie van TOV 1 leek dit seizoen mee te gaan doen in de kopgroep van de derde klasse om te proberen zo snel mogelijk terug te keren naar een niveau hoger. Maar na de 1-0 nederlaag zaterdag 9 november tegen hekkensluiter Buitenboys zijn de Baarnaars een middenmoter geworden.

Lees meer
04-11-2019 CJVV te sterk voor TOV

TOV heeft zaterdag 2 november een terechte nederlaag geleden tegen CJVV (5-2). De Amersfoorters lieten blijken bij de besten van de derde klasse C te horen. De Baarnaars daarentegen hadden een van hun mindere dagen. En dan is de 5-2 nederlaag snel verklaard. Het vroege tegendoelpunt hielp TOV natuurlijk ook niet.

Lees meer
28-10-2019 Slordig TOV pakt volle buit

De overwinning van 2-1 tegen DOSC zaterdag 26 oktober was dikverdiend. Maar TOV maakte het zichzelf steeds moeilijker gedurende de wedstrijd. De driepunter zorgt er voor dat de Baarnaars in de kopgroep van de derde klasse C staan. 

Lees meer
25-10-2019 TOV langs Hees in boeiend gevecht

Voor veel toeschouwers uit Baarn en Soest vochten de eerste elftallen van TOV en Hees een boeiende streekderby uit op Ter Eem. De Baarnaars grepen in de slotfase de winst, en dat was terecht gezien het spelbeeld.

Lees meer
13-10-2019 Puike prestatie TOV tegen ‘t Gooi

Door de 2-1 zege op medekoploper 't Gooi blijft TOV 1 aanhaken in de derde klasse C. De Baarnse voetbalploeg speelde op 12 oktober een sterke wedstrijd in Hilversum. Na twee nipte en wat ongelukkige nederlagen was de zege voor TOV broodnodig om niet te ver achterop te raken in een vroeg stadium van de competitie. Maar er wachtte zaterdag in Hilversum met 't Gooi wel een flinke uitdaging. De tegenstander werd kampioen in de vierde klasse en won de eerste drie wedstrijden van dit seizoen.

Lees meer
13-10-2019 OPEN TOV FIFA20 KAMPIOENSCHAPPEN

Ben jij de E-sports FIFA kampioen uit Baarn e/o van 2019 die de titelverdedigers Jasper en Indy van de troon gaan stoten? Op vrijdagavond 25 oktober zullen we het beleven bij de tweede editie van de OPEN FIFA E-SPORTS KAMPIOENSCHAPPEN. Welk team van 2 spelers neemt het op tegen de kampioenen van vorig jaar?

Lees meer
08-10-2019 Frustrerende middag voor TOV 1

De competitiestart in de derde klasse C verloopt teleurstellend voor TOV. Na een klinkende zege op Baarn volgden twee nipte nederlagen. Zaterdag 7 oktober had Altius op Ter Eem aan één betwist doelpunt genoeg om het kansen missende TOV te verslaan. De Hilversummers verdedigden de voorsprong met hand en tand

Lees meer
29-09-2019 TOV met lege handen na thriller bij VVZ

De neutrale toeschouwers en vooral het thuispubliek zullen met vele plezier terugkijken op de wedstrijd tussen VVZ '49 en TOV in de derde klasse op zaterdag 28 september 2019. Het tiental uit Baarn (na een vroege rode kaart)  bleef echter met een kater achter want diep in de blessuretijd betekende een betwiste strafschop de 5-4.

Lees meer
27-09-2019 TOV is SV Baarn de baas

De lokale derby tussen TOV en SV Baarn leverde een overtuigende zege voor de thuisclub op. In de eerste helft bood Baarn nog goed weerstand maar na de rust dicteerde TOV het spel en liep uit naar een regelmatige 3-0 overwinning. Achraf Chidar scoorde twee mooie doelpunten.

Lees meer
26-09-2019 Nieuws van het bestuur

Binnen het hoofdbestuur en de jeugdcommissie zal in de komende dagen een-en-ander flink gaan veranderen. Met het wegvallen van twee bestuurders uit het dagelijks bestuur eind vorig seizoen zijn voor verschillende portefeuilles (nog) geen kandidaten gevonden waarmee deze dan ook momenteel onbeheerd zijn. Dit kan natuurlijk niet!

Lees meer
18-09-2019 Competitiestart met TOV-SV Baarn

Aanstaande zaterdag starten de competities weer van het amateurvoetbal. In Baarn staat dan een onvervalste kraker op het programma: de buren TOV en SV Baarn ontmoeten elkaar. Twee jonge en talentvolle teams bovendien. 

Lees meer
16-09-2019 Verklaring Omtrent Gedrag

Binnenkort ontvangen alle trainers en coaches die bij TOV met minderjarigen werken een e-mailbericht over de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een verklaring van het ministerie van Justitie en Veiligheid waaruit blijkt dat het gedrag van een persoon uit het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving.

Lees meer
11-09-2019 TOV ontspannen naar zege in derby

De jonge en dartele ploeg van TOV ondervond zaterdag weinig weerstand van plaatsgenoot Eemboys. De eenzijdige bekerwedstrijd eindigde in 5-0.

Lees meer
27-06-2019 Van de voorzitter (nu nog)

Nog een paar dagen en dan leg ik na vijf jaar de voorzittershamer neer. Het was fantastisch om te doen en de samenwerking met jullie allemaal heeft me enorm veel energie gegeven. Misschien soms teveel, want tot nu toe is er geen opvolger gevonden om onze prachtige club als voorzitter te dienen. 

Lees meer
27-06-2019 Lustrum programma TOV Clubdag

TOV bestaat dit jaar 85 jaar, ons lustrum. 29 juni is de laatste dag van dit seizoen, de dag van onze traditionele clubdag. Wat is er dan mooier om er op die datum samen een prachtig lustrumfeest van te maken met voor elk wat wils! 

Lees meer
14-06-2019 Diepe buiging voor onze helden!

Helaas nemen wij dit seizoen afscheid van een drietal sterkhouders uit de selectie. Rutger van der Molen, Sander Lambrechts en aanvoerder Erik Kool stoppen alle drie met selectievoetbal. Wij zullen namens TOV 1 hier op de clubdag van 29 juni nog even bij stilstaan, maar bedanken deze spelers via deze weg alvast enorm voor hun inzet voor ons eerste elftal het afgelopen decennia. We hebben vele hoogte en een aantal dieptepunten gekend met deze toppers en wensen hun nog heel veel succes in de verschillende teams binnen TOV, want we hebben ze wel alle drie voor de club weten te behouden.

Lees meer
13-06-2019 Kampioenenmaker nieuwe coach TOV dames 1

Met ingang van het nieuwe seizoen is Babs van Dijen bij vv TOV eindverantwoordelijk voor Dames 1. Ooit heeft zij zelf gespeeld in één van de eerste damesteams in Baarn, jaren later werd ze trainer-coach van achtereenvolgens de MO11, MO13, MO15 en MO17, met één rode draad: kampioenschappen.

Lees meer
22-04-2019 TOV houdt zichzelf in leven

Winnen is al wekenlang van levensbelang voor TOV, maar dat lukte de afgelopen drie wedstrijden maar niet. Zaterdag 20 april stond het water echt aan de lippen van de Baarnse tweedeklasser. Nu werd tegen middenmoter De Meern zo ongeveer de laatste kans op directe handhaving wel met beide handen aangegrepen. Na de verdiende 2-0 winst stijgen kansen op handhaving

Lees meer
06-04-2019 TOV 1 dieper in de zorgen

Het was geen fijne middag voor TOV zaterdag 6 april 2019. Nu de punten zo hard nodig zijn in de strijd tegen degradatie, stond er geen team op het veld dat aanspraak op een goed resultaat maakte. Waterwijk won in Baarn verdiend met 4-1 en TOV eindigde door blessures en een rode kaart de wedstrijd met negen man.

Lees meer
23-03-2019 TOV ten onder tegen vechtvoetbal

Tegen directe concurrent SV Lopik leed TOV zaterdag 23 maart in de tweede klasse B een gevoelige 2-0 nederlaag, door een heel vroeg en een heel laat tegendoelpunt.

Lees meer
16-03-2019 Overtuigende winst (1-3) in Benschop

Elke week een finale. Dat is de realiteit voor ongeveer de onderste helft van de ploegen op de ranglijst van de tweede klasse B. Zaterdag 16 maart 2019 won TOV oppermachtig zo'n finale.

Lees meer
09-03-2019 TOV verliest dure punten tegen Loosdrecht

Voor TOV zijn de weken van de waarheid aangebroken in de tweede klasse B. De eerste wedstrijd in een serie tegen concurrenten ging op 9 maart 2019 verloren, op de dag van het 85-jarig bestaan. Loosdrecht was op Ter Eem net iets sterker. Het winnende doelpunt viel diep in blessuretijd.

Lees meer
08-03-2019 TOV weer terug op aarde

Na een mooie serie in het nieuwe jaar kon TOV zaterdag 23 februari geen vuist maken tegen Delta Sports '95. De nummer twee van de ranglijst won verdiend, zij het nipt (0-1). Voor de Baarnaars breken nu cruciale weken aan in de strijd tegen degradatie.

Lees meer
20-02-2019 We zijn live!

Het zal je niet zijn ontgaan! Op het hoofdveld van TOV zijn kort geleden camera’s geplaatst die het mogelijk maken om via een app de wedstrijden live te kunnen volgen. Met behulp van slimme camera's worden videoregistraties van onze wedstrijden gemaakt, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

Lees meer
20-02-2019 TOV voetbalkamp 2019

Dit jaar wordt een onwijs leuk TOV kamp georganiseerd voor de jeugd van JO8 t/m JO12, JO13-2007 en de MO11 t/m MO13. Dus hou in de meivakantie dinsdag 30 april 2019 en woensdag 1 mei 2019 vrij in je agenda.

Lees meer
17-02-2019 TOV blijft ongeslagen in 2019

Na drie winstpartijen in de competitie op rij volgde voor TOV zaterdag 16 februari een gelijkspel (2-2) bij concurrent IJFC. Dat resultaat leverde gemengde gevoelens op bij de Baarnse voetballers.

Lees meer
11-02-2019 TOV knokt zich ook langs Veensche Boys

Na een moeizame eerste seizoenshelft heeft TOV in het nieuwe jaar alle drie de competitiewedstrijden gewonnen. Tegen de nummer twee in de tweede klasse B, Veensche Boys, werd het zaterdag 9 februari verdiend 3-1. En wederom toonden de Baarnaars grote veerkracht.

Lees meer
09-02-2019 Stankoverlast Baarn

Vanwege de stankoverlast vanmorgen in Baarn, veroorzaakt door een gaswolk die elders in het land was ontstaan, waren wij op last van de brandweer en politie genoodzaakt om direct al onze wedstrijden op het sportpark stil te leggen en spelers en bezoekers van het veld te halen. Later in de ochtend bleek dat, volgens de berichten van NL Alert, de gezondheidsrisico’s nihil waren en dus kon vanaf 12.00 uur weer gevoetbald worden.

Lees meer
04-02-2019 TOV krijgt geestdrift na de thee

De overwinning op concurrent Odysseus '91 was zaterdag 2 februari dikverdiend voor TOV. Maar lange tijd leek er knullig puntverlies in het verschiet te liggen. Totdat de Baarnaars de geest kregen en wel doortastend werden.

Lees meer
23-01-2019 Broodnodige zege voor TOV

Het vlaggenschip van voetbalvereniging TOV is het nieuwe jaar goed begonnen. In een duel dat alles van een degradatiewedstrijd in zich had, trokken de Baarnaars op 19 januari tegen Lopik aan het langste eind en verlaten daardoor de onderste plaats op de ranglijst in de tweede klasse B.

Lees meer
09-01-2019 TOV WINTERCUP 2019

Op 19 januari as. wordt de tweede editie van de pupillen Wintercup gehouden. Een gezellige zaterdagochtend waar een 4 tegen 4 toernooi wordt gehouden in de leeftijdscategorie O8 t/m O12. Tussen de wedstrijden door kan aan de ene kant van het veld op onze keepers uit het eerste van TOV penalty's worden geschoten en zal aan de andere kant een latje-trap toernooi worden gehouden.

Lees meer
19-12-2018 TOV beleeft zware middag in Almere

De voetballers van TOV 1 hebben de goede wedstrijd tegen BFC geen vervolg kunnen geven. In Almere werd op 15 december 2018 met 7-2 van Waterwijk verloren. De Baarnaars gaan het nieuwe jaar in als hekkensluiter van de tweede klasse B.

Lees meer
13-12-2018 Winnaars bij TOV!

De Grote Clubactie 2018 is alweer ten einde. Dit jaar zijn 225.000 kinderen van 5.300 verschillende verenigingen op pad gegaan om loten te verkopen voor hun sportvereniging. Samen hebben zij maar liefst € 8.713.092,- opgehaald! 80% van deze opbrengst gaat direct naar de verenigingen.

Lees meer
07-12-2018 TOV kan geen vuist maken bij De Meern

In een typische 0-0 wedstrijd verloor TOV zaterdag 1 december 2018 toch met 1-0 in en tegen De Meern. De Baarnse voetbalploeg zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen in de tweede klasse B.

Lees meer
27-11-2018 TOV 1 lijdt pijnlijke nederlaag

Op een zaterdag dat het moest gebeuren voor TOV, liet de ploeg het een uur lang afweten. FC Almere profiteerde en draagt de onderste plaats op de ranglijst over aan de Baarnaars.

Lees meer
20-11-2018 Zege ontglipt TOV in slotfase

TOV was op weg een belangrijke overwinning op concurrent Odysseus '91 te boeken zaterdag 17 november, maar in de slotfase maakten de Utrechters de gelijkmaker uit een van hun spaarzame doelpogingen.

Lees meer
07-11-2018 TOV pakt punt bij koploper

De start van de competitie in de tweede klasse B was slecht voor TOV, maar inmiddels is de onderste plek op de ranglijst verlaten. Zaterdag 3 november 2018 werd koploper Delta Sports '95 in eigen huis bedwongen (1-1).

Lees meer
30-10-2018 TOV kan eindelijk juichen

Eerste competitiezege na goede tweede helft tegen Benschop (4-2). Na vijf nederlagen op rij heeft TOV zaterdag 27 oktober 2018 de eerste zege van het seizoen in de tweede klasse B geboekt. In een aantrekkelijke wedstrijd met veel doelkansen waren de strijdvaardige Baarnaars een uur lang de bovenliggende partij.

Lees meer
23-10-2018 Het valt weer net verkeerd voor TOV

Met nul punten uit vijf wedstrijden begint de competitiestart in de tweede klasse B voor TOV dramatische vormen aan te nemen. Zaterdag 20 oktober 2018 waren de Baarnaars onfortuinlijk in en tegen Loosdrecht.

Lees meer
16-10-2018 FIFA 19 KAMPIOENSCHAPPEN 2018

Ben jij de beste gamer van TOV? Op woensdag 24 oktober zullen we het zien bij de eerste editie van de FIFA 19 E-SPORTS KAMPIOENSCHAPPEN 2018. Welk team van 2 spelers mag zich als eerste TOV FIFA Kampioen noemen?

Lees meer
15-10-2018 Knokkend TOV verliest weer

Het is TOV zaterdag 13 oktober 2018 niet gelukt de eerste punten in de tweede klasse B te bemachtigen. FC De Bilt won verdiend op Ter Eem (0-2) door doelpunten in de slotfase. De zorgen nemen daardoor toe voor de Baarnaars.

Lees meer
12-10-2018 Verdiend punt in Nieuwegein blijft uit voor geplaagd TOV

Het vergaat TOV tot nog toe zwaar in de tweede klasse B dit seizoen. Zaterdag 8 oktober moest de derde nederlaag op rij worden geslikt. In Nieuwegein trok JSV aan het langste eind, terwijl de wedstrijd geen winnaar verdiende.

Lees meer
09-10-2018 Feestavond CLUB VAN 100

Het jaarlijkse feest  van de Club van 100 vindt plaats op zaterdag 10 november 2018, aanvang 20.00 uur. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen daarvan. Het zal er weer gezellig aan toe gaan en hopelijk kunnen we met de hulp van onze vele sponsoren weer een mooi prijzenpakket samenstellen. Het thema is dit keer: VIVA HOLLANDIA

Lees meer
05-10-2018 Samen op weg naar een Rookvrije Generatie!

TOV is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 november 2018 de vervolgstappen naar een rookvrij sportterrein.

Lees meer
04-10-2018 TOV weet tij nog niet te keren

Ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen in de tweede klasse B ging voor TOV 1 verloren. Tegen het beter voetballende IJFC uit IJsselstein konden de Baarnaars geen vuist maken (1-3).

Lees meer
26-09-2018 TOV is even niet bij de les

Onder het toeziend oog van 'kind van de club' Donny van de Beek beleefde Veensche Boys een prettige voetbalmiddag tegen TOV. Zonder zelf uit te blinken. Veensche Boys scoorde tweemaal binnen een minuut en won de eerste wedstrijd van de competitie met 3-0 .

Lees meer
18-09-2018 TOV incasseert volgende tik in beker

Na drie nederlagen in de bekercompetitie lijkt TOV niet klaar voor de competitiestart bij Veensche Boys volgende week. Ditmaal was Voorwaarts uit Twello te sterk (2-6).

Lees meer
17-09-2018 SDVB maatje te groot

In de tweede ontmoeting van de bekercompetitie bleek eersteklasser SDVB op 8 september een maatje te groot voor het wel dapper tegenstand biedende TOV.  Het werd 3-0 in Barneveld, en daar kon ook de behendige aanvaller Achraf Chidar (foto) geen verandering in brengen.

Lees meer
16-09-2018 Met z'n allen gaan we het doen!

Vanaf start competitie op 22 september zullen wij bij TOV starten met een nieuw scheidsrechtersbeleid. De vele gesprekken die wij afgelopen maanden met onze vrijwilligers, trainers, en leiders hebben gevoerd heeft geresulteerd in een beleidsstuk waarmee we als club kunnen aantonen dat vereende krachten ook daadwerkelijk een oplossing biedt aan de wekelijks terugkerende behoefte van scheidsrechters op onze velden.

Lees meer
11-09-2018 TOV komt net tekort tegen VVOP

De eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen eindigde in een nederlaag voor TOV 1. In een gelijkopgaande strijd was VVOP op zaterdag 1 september gevaarlijker voor het doel en benutte daarbij drie kansen. De Baarnaars vonden eenmaal het net.

Lees meer
10-07-2018 VAN DER VALK AMERSFOORT A1 - TROTSE SPONSOR VAN TOV

Naast shirtsponsor is het Van der Valk Hotel Amersfoort A1 ook trainingspaksponsor van de TOV JO12-2.

Lees meer
12-06-2018 Get Work en TOV slaan handen ineen

Trots poseren Eric Bonhof  van Get Work Baarn en voorzitter Remko Veltien van voetbalvereniging TOV bij het prachtige sponsordoek dat is opgehangen langs het hoofdveld van de oranje-zwarten op Sportpark Ter Eem.

Lees meer
12-06-2018 Kantine is gesloten!

Zoals gebruikelijk in de laatste maand voor de sluiting van het sportpark zijn ook de openingstijden van de kantine aangepast en zal deze enkel nog op donderdagavond voor leden geopend zijn. Na 30 juni zal de kantine sluiten tot de eerste wedstrijddag van het nieuwe seizoen op 1 september.

Lees meer
31-05-2018 Kom in actie en breng je stem uit op onze club.

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne. 

Lees meer
30-05-2018 TOV sluit seizoen waardig af

Met een klinkende 0-5 in Amersfoort tegen CJVV heeft TOV op 26 mei 2018 een sterk seizoen in de tweede klasse B afgesloten. Het was ook de wedstrijd van het afscheid van een aantal spelers. En Maurice van der Wilt kroonde zich tot topscorer in de tweede klasse B.

Lees meer
25-05-2018 ’Werk zit erop’ voor Pascal van Drie bij TOV

Hij rekende zelf op een publiekswissel een kwartier voor tijd. Het werd een noodgedwongen wissel na precies een uur spelen. Zijn achillespezen stonden op knappen, dus kwam er iets eerder dan gepland een einde aan de voetbalcarrière van Pascal van Drie. Jarenlang was de verdedigende middenvelder hét onverzettelijke boegbeeld van TOV.

Lees meer
24-05-2018 Winst op IJFC siert afscheid Pascal van Drie

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de tweede klasse B heeft TOV met 2-1 gewonnen van IJFC. Het was een spectaculair duel tussen twee gelijkwaardige ploegen, en vooral de wedstrijd van het emotionele afscheid van 'kind van de club' Pascal van Drie.

Lees meer
18-05-2018 TOV onfortuinlijk tegen beter Roda ‘46

Subtopper in de tweede klasse B, Roda '46, voetbalde zaterdag 12 mei in Leusden beter dan TOV, maar de wedstrijd verdiende geen winnaar. Die kwam er wel (3-2) omdat de Baarnaars teveel kansen misten en een tegendoelpunt met een luchtje moesten incasseren.

Lees meer
04-05-2018 Kaartverkoop TOV Clubdag geopend!

De kaartverkoop voor het groots opgezette TOV eindfeest op 30 juni aanstaande is geopend. Overdag sport en spel voor de jeugd en 's avonds een BBQ & Feestavond voor de senioren met een DJ en live muziek van Dennis van Veen.

Lees meer
04-05-2018 TOV OPEN VOETBALDAG GROOT SUCCES

Wie afgelopen woensdag is langs geweest op sportpark Ter Eem zag bij de velden rondom voetbalvereniging TOV gigantisch veel kinderen genieten van de 2e TOV Open Voetbaldag. Een dag die volledig in het teken stond van sport, ontspanning, plezier en natuurlijk veel voetbal!

Lees meer
26-04-2018 Inschrijving Avondvierdaagse geopend!

Met trots kunnen wij melden dat we voor de 3de achtereenvolgende keer als TOV Baarn de avondvierdaagsen gaan lopen. Deze sportieve aangelegenheid is een geweldig moment om als familie club van Baarn weer actief bezig te zijn.

Lees meer
26-04-2018 TOV handhaaft zich en bezorgt Victoria kater

Door de late 3-3 speelde TOV zich zaterdag 22 april op eigen kracht veilig in de tweede klasse B. Tegelijkertijd betekende het gelijke spel een enorme domper voor tegenstander Victoria. De Hilversummers zien de titelkansen na het spectaculaire duel ineens slinken.

Lees meer
19-04-2018 Open Voetbaldag 2018

- INSCHRIJVING GEOPEND - Op woensdag 2 mei april is het weer zover. De tweede editie van de open voetbaldag op v.v.TOV. In samenwerking met 'Maurice van der Wilt Voetbal Academie' organiseert TOV een gezellige sportdag voor iedereen die van voetbal houdt.

Lees meer
18-04-2018 TOV stelt handhaving weer uit

Alleen een mirakel kan TOV nog uit de tweede klasse houden, maar de Baarnaars stellen de definitieve handhaving wekelijks uit. Op een gelijkspel tegen VVZ '49 volgde zaterdag 14 april een wat onfortuinlijk verlies in en tegen De Bilt.

Lees meer
10-04-2018 VVZ richt zich op tegen TOV

Gezien de dikke nederlagen van de afgelopen weken en de lage positie op de ranglijst leek het Soester VVZ '49 op zaterdag 7 april een eenvoudige prooi voor TOV. Maar de tobbende Soesters richtten zich op en sleepten de 3-3 uit het vuur in Baarn.

Lees meer
05-04-2018 TOV wint voetbalspektakel

TOV en Loosdrecht verwenden het publiek op ter Eem op zaterdag 31 maart. Het duel met twee ploegen die volop voor de winst streden verdiende wellicht geen winnaar. Maar de thuisploeg trok toch aan het langste eind, dankzij een doelpunt van Erik Kool in de blessuretijd.

Lees meer
26-03-2018 Almere na rust voorbij TOV

FC Almere strijdt nog mee om de titel in de tweede klasse B, voor TOV is handhaving het doel. Zaterdag 24 maart ontliepen beide ploegen elkaar weinig in Almere, maar de thuisploeg sloeg in de tweede helft tweemaal toe uit vrije trappen.

Lees meer
20-03-2018 TOV boekt belangrijke zege

Door de 4-3 winst op CDW maakt TOV een flinke stap op weg naar handhaving in de tweede klasse B. Het leek een eenvoudige middag te worden op zaterdag 17 maart voor de Baarnaars maar de spanning keerde toch onverwacht tweemaal terug.

Lees meer
12-03-2018 TOV grijpt bonuspunt bij De Meern

In de strijd om handhaving in de tweede klasse B is ieder punt voor TOV 1 van grote waarde. Zaterdag speelden de Baarnaars niet goed in en tegen De Meern maar keerden wel met een punt naar huis (1-1).

Lees meer
07-03-2018 Vrijwilligersavond TOV groot succes!

Met een prachtige verzameling vrijwilligers speelden we de pubquiz, weergaloos gepresenteerd door Bas. Buiten de prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 was er de poedelprijs voor de hekkensluiter.

Lees meer
06-03-2018 Blamage TOV 1

TOV 1 heeft op 24 februari een fraaie kans laten liggen om een fikse stap naar handhaving in de tweede klasse B te maken. Tegen hekkensluiter CJVV werd op eigen veld met 3-5 verloren.

Lees meer
20-02-2018 TOV wint bij SV Geinoord

TOV heeft zaterdag goede zaken gedaan door met 2-1 te winnen bij titelkandidaat Geinoord in Nieuwegein. De thuisploeg combineerde beter maar de Baarnaars creëerden de beste kansen en toonden wederom veerkracht.

Lees meer
13-02-2018 Veerkrachtig TOV knokt zich naar punt

Titelkandidaat in de tweede klasse Odysseus '91 gaf TOV in de eerste helft een beetje voetballes zaterdag 10 februari op Ter Eem. Maar na de rust was alles anders en verdiende de veerkrachtige thuisploeg de overwinning het meest. De aantrekkelijke wedstrijd eindigde in 2-2.

Lees meer
06-02-2018 Inschrijving Sponsortoernooi geopend!

Op 20 april 2018 is het weer zover. Het jaarlijkse 7 tegen 7 sponsortoernooi waarbij het financiele hart van onze vereniging haar kunsten gaat vertonen op het hoofdveld van TOV en nadien daarvan gaat bijkomen op een gezellig feest!  Schrijf je NU in!  

Lees meer
05-02-2018 TOV doet zichzelf tekort tegen JSV in Nieuwegein

In een wedstrijd met twee gezichten verloor TOV op 3 februari met 1-0 van JSV Nieuwegein. Het slappe begin brak de Baarnse voetballers op.

Lees meer
02-02-2018 Fiets samen van en naar TOV

Afgelopen dinsdagavond, 30 januari is langs De Geerenweg een man gesignaleerd die één of meerdere jeugdleden van de omringende sportverenigingen heeft lastiggevallen. Hiervan is direct melding gemaakt bij de politie die dit ...

Lees meer
29-01-2018 Sterk TOV verrast De Bilt (4-0)

De voetballers van vv TOV 1 zijn het nieuwe jaar uitstekend begonnen. Na een goede oefencampagne werd zaterdag het ambitieuze FC De Bilt met 4-0 verslagen op Ter Eem. Dat betekent weer drie belangrijke punten in de tweede klasse B.

Lees meer
16-01-2018 Vrijwilligersavond

Op zaterdag 24 februari aanstaande is vanaf 20.00 uur de kantine gereserveerd voor al die vrijwilligers die onze mooie vereniging een warm hart toedragen en zich ogenschijnlijk onvermoeibaar inzetten om van TOV die gezellige vereniging te maken en te houden.

Lees meer
22-12-2017 Henk van Zoeren keert terug bij TOV

Spakenburger Henk van Zoeren (47) keert na tien jaar terug bij zijn oude liefde TOV. Kort voor de kerst kwamen de oefenmeester en het bestuur van de oranje-zwarten tot overeenstemming om komend seizoen de succesvolle samenwerking van destijds, nieuw leven in te blazen.

Lees meer
HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Eemwood Eemtrans Baarn BV Intersport van Dam COOP Baarn