Voetbaldag
Open Voetbaldag
  • 17-04-2017
  • Jeugdcommissie v.v.TOV
  • Nieuws

 

open voetbaldag 2017

Op woensdag 26 april is het dan eindelijk zover. De eerste editie van de open voetbaldag op v.v.TOV. In samenwerking met 'Maurice van der Wilt Voetbal Academie' organiseert v.v.TOV een sportdag voor iedereen die van voetbal houdt. Voor leden en niet leden van 5 tot en met 12 jaar. Er worden onder andere voetbalclinics gegeven, zijn er pannaveldjes, mag je penalties schieten, hebben we verschillende luchtkussens die iets met voetbal van doen hebben, wordt voor de lunch en tussendoortjes gezorgd en sluiten we de dag af met een toernooi.

JUNIOREN (7 t/m 12 jaar oud)

De sportdag begint voor iedereen om 09:30 uur met een warming up. Deze warming up doen we met z’n allen tegelijk. Ouders zijn dan van harte welkom om dit spektakel te aanschouwen. Na de warming-up zal iedere groep zijn eigen onderdelen gaan doen en vragen wij de ouders het sportpark weer te verlaten. Hierdoor raken de kinderen minder snel afgeleid en zullen zij meer van de dag kunnen leren en genieten. In de middag (rond 13:00 uur), wanneer het toernooi gaat beginnen, is iedereen natuurlijk weer van harte welkom om alle kinderen vanaf de zijlijn aan te moedigen.

De sportdag eindigt om 16.00 uur en zullen ze moe maar voldaan met een ijsje weer huiswaarts keren.

De kosten voor deze volledig verzorgde dag bedraagt € 5,00 per kind en deze dient vooraf op de sportdag zelf te worden voldaan op het wedstrijdsecretariaat.

MINIPUPILLEN (5 en 6 jaar oud)

Voor de minipupillen (kinderen van 5 en 6 jaar oud) is ook een heel leuk programma samengesteld. Zo worden er lekker veel partijtjes gespeeld, mogen ze heel veel springen op de luchtkussens en krijgen ze in hun pauzes natuurlijk ook wat lekkers te drinken en te eten. De groep zal onder leiding staan van trainers en begeleiders die exclusief met deze groep aan het werk gaan.

De sportochtend voor minipupillen eindigt om 12.30 uur.

De kosten voor deze sportieve ochtend bedraagt € 3,00 per kind en deze dient vooraf op de sportdag zelf te worden voldaan op het wedstrijdsecretariaat.


Schrijf je nu snel in want: VOL IS VOL!


HOOFDSPONSORS JEUGDTEAMS DAMESTEAMS
Jan Eemwood Intersport van Dam COOP Baarn